Algemene voorwaarden

Aanmelding

   1. Je bent verzekerd van een plek wanneer de betaling is voldaan.
   2. Indien een workshop het maximum aantal deelnemers heeft bereikt, kan men zich op de wachtlijst laten plaatsen. Dit wordt in overleg met Natuurlijk-Doetie bepaald. Indien een plek vrijkomt, wordt de wachtlijst en volgorde van aanmelding benaderd.
   3. De minimumleeftijd voor onze workshops is 8 jaar. Uitzonderingen zijn mogelijk met toestemming van een volwassene.
   4. Natuurlijk-Doetie behoudt zich het recht voor waar nodig de locatie te veranderen.
   5. Verhindering en annulering

   6. Indien je verhinderd bent, laat het dan zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail weten.
   7. Annuleren is kosteloos tot 30 dagen voor de aanvang van de workshop. Je krijgt het volledige bedrag teruggestort op je rekening of je kunt je aanmelding doorschuiven naar een latere workshop.
   8. Indien de workshop geen doorgang vindt, krijgt de deelnemer het geld  terug, en zal tevens een alternatieve datum worden gepland waarop de deelnemer zich opnieuw kan inschrijven.
   9. Producten

   10. De aangeboden producten worden zo duidelijk en waarheidsgetrouw mogelijk beschreven en soms afgebeeld op website. Het gewicht van het product is inclusief verpakking. Op de website wordt duidelijk aangegeven wat de klant bij aankoop verschuldigd is.
   11. Bestellingen

   12. Natuurlijk-Doetie levert pas uit na ontvangst van betaling, en doet haar uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk uit te leveren. Levering in Nederland vindt zo spoedig mogelijk plaats, maar zeker binnen 5 werkdagen. Als producten tijdelijk niet leverbaar zijn, wordt je hiervan op de hoogte gebracht per e-mail. Verzend- en verpakkingskosten van producten die niet door de brievenbus passen bedragen € 6,75 binnen Nederland tot 10 kg. Ophalen van de producten is in overleg mogelijk. Neem dan contact op via mail.
   13. Retourneren m.b.t. producten

   14. Retourneren kan alleen als je binnen 14 dagen na levering via e-mail aangeeft de producten te willen terugsturen. Producten kunnen alleen retour worden gestuurd als ze niet zijn aangebroken/gebruikt. De verzendkosten en de risico’s bij verzending zijn in beide gevallen voor rekening van de klant.
   15. Verzekering en aansprakelijkheid

   16. De deelnemer zorgt zelf voor een zorgverzekering. Natuurlijk-Doetie of een medewerker kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade, diefstal, ongevallen voor of tijdens of na de workshop in welke vorm dan ook. Deelname aan een workshop is altijd op eigen risico.
   17. Privacy

   18. Wanneer je je hebt aangemeld voor de agenda, kun je de aanmelding te allen tijde opzeggen met een klik op de knop.
    Je gegevens worden nooit zonder toestemming gedeeld met derden.
    Foto’s die gemaakt worden tijdens de workshop kunnen door Natuurlijk-Doetie gedeeld worden op de website en social media, zonder vermelding van je naam. Mocht je dit tóch niet willen, laat het me dan weten, dan draag ik daar zorg voor.